Στο φωνάζει ο γερο-Πλάτωνας!

frogΟι εστεμμένοι βάτραχοι της συγκυβέρνησης βρίσκονται σε πανικό με τις Ευρω-εκλογές. Οι παρασυναγωγές οργανώνουν στα στρατηγεία της προπαγάνδας μια μαζική τηλεοπτική παραπληροφόρηση για να σε κάνουν και πάλι μαλάκιο ξηράς και θαλάσσης.

Και εσύ νεοέλληνα που ξέχασες ότι η πολιτική είναι δράση και βολεύτηκες στο πιασιάρικο σλόγκαν "ΌΛΟΙ ΊΔΙΟΙ ΕΊΝΑΙ", μάθε πως εσύ το ΊΔΙΟ μπορείς να το κάνεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ.

Θυμήσου ότι το πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι το 2018 αθροιστικά θα πρέπει να φθάσει στα 37 δις. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα μέτρα, περισσότερη φτωχοποίηση.

Οι δημόσιες δαπάνες για το 2014-2015 να μειωθούν κατά 5 δις. Τι σημαίνει αυτό; Αποχαιρέτα την υγεία την παιδεία και κάθε δημόσια δαπάνη.

Θυμήσου ότι δεν είσαι κινέζικο πήλινο στρατιωτάκη. Σταμάτα το νευρικό υστερόβουλο αγκάλιασμα της πρότασης που λέει πως ΥΠΆΡΧΟΥΝ & ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. Όχι δεν υπάρχουν χειρότερα.

Φιλέρημο ποίμνιο, τον λύκο τον έχεις δει πολλές φορές να είναι μπροστά σου. Γίνε τώρα λιοντάρι και ξέσχισε τα αρχολίπαρα παράσιτα, πάτησε τα πολιτικά αναρριχητικά σαλιγκάρια της εξουσίας που βγήκαν στις αυλές της πολιτικής συναλλαγής και σου υπόσχονται το νέο. Το νέο δεν είναι τα Ποτάμια, οι Ελιές, οι Γέφυρες, κλπ. Το νέο είσαι ΕΣΎ.

Μη δέχεσαι τη ψυχολογία του αμαρτωλού και την τιμωρία που σου επιβάλουν οι ιεροεξεταστές, όπου τα μυαλά σου και οι σάρκες σου θα ενοποιούνται στην οικονομετρία του Προτεσταντισμού.

Βάλε σκοπό να πετάξεις τα σκουπίδια. Και μη ξεχνάς ο σκοπός είναι η θέαση της αλήθειας. Στο φωνάζει 2.500 χρόνια ο γερο-Πλάτωνας.